Intenzíven fekszik Damu Roland: mélyaltatásban van, az életéért küzdenek

Pénzcentrum2021. december 16. 09:26

Kritikus állapotban fekszik a kórházban Damu Roland. A színész ősszel a Facebookon kért anyagi segítséget, mert betegsége miatt jó ideje nem tudott dolgozni. Azt azonban továbbra sem tudni, hogy mi baja van.

Kiderült, miért tűnt el hetek óta a közösségi médiából Damu Roland: egy ismerőse szerint a színész kritikus állapotban van, mélyaltatásban fekszik a kórházban.

A Bors szerint szerint egyik kórházból a másikba szállították Damut, jelenleg is az életéért küzdenek, azt azonban továbbra sem lehet tudni, mi a kórházi kezelésének az oka.

A színész december elején jelentkezett utoljára a Facebookon, akkor azt mondta, nemrég engedték ki a kórházból, és ágynyugalmat írtak elő neki, de akkor sem árulta el, mi baja van. Ősszel Damu Roland többször is a közösségi oldalon kért anyagi segítséget követőitől, mert betegsége miatt nem tud dolgozni.

Erre azért van szükség, hogy ki tudjam fizetni az albérletemet, a gyógyszeremet, a telefonszámlámat és mindent, ami egyébként a hétköznapi megélhetéshez szükséges. Ez nem kötelező, tehát nem lejmolok, nem kuncsorgok, nem könyörgök, hanem tisztelettel kérek és kérni nem szégyen.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- mondta a színész novemberben egy videóban.

Címkék:
kórház, facebook, betegség, színész, anyagi helyzet, beteg,