A kemény hideg csak most jön: ennyien fagytak halálra október végéig Magyarországon

Pénzcentrum2021. november 8. 09:24

14-en fagytak meg Magyarországon október végéig. A Magyar Szociális Fórum szerint a legtöbben a fűtetlen lakásukban hűlnek ki végzetesen.

Október 18-áig négyen, a hónap végéig tizennégyen fagytak meg Magyarországon. A Magyar Szociális Fórum (MSZF) kifejtette, hogy az áldozatok száma emelkedő tendenciát mutat a tavalyi év azonos időszakához képest - írja a 24.hu.

Ugyanis tavaly október végéig 11-en hűltek ki végzetesen, mialatt 2020-ban 212-en.

Az évente megismétlődő tömeges életvesztés arra utal, hogy változatlanul megoldatlan a szociális gondoskodás, ami különösen az idős, beteg, magukra hagyott emberekre veszélyes

- közölte az MSZF.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Magyarországon a legtöbben a fűtetlen lakásukban hűlnek ki végzetesen, többnyire a magányos, idős emberek.

Címkék:
fűtés, tél, hideg, idős, idősek, fagyás, fagyhalál,