Erre a vakcinára már egyáltalán nem lehet időpontot foglalni: aki Szputnyikot akar, az is siessen

Pénzcentrum2021. június 1. 16:04

Egyik oltóponton sem lehet AstraZeneca vakcinát foglalni az internetes rendszerben. Orosz vakcinából már nem érkezik több szállítmány, az utolsó készlet van kint a kórházi oltópontokon. Az érvényes regisztrációval rendelkező még be nem oltott 16-18 évesek automatikusan tudnak foglalni Pfizer-oltást.

Továbbra is folyamatosan nyitva az időpontfoglaló a koronavírus elleni vakcinára, minden érvényes regisztrációval rendelkező tud oltásra időpontot foglalni és ehhez nem kell semmilyen külön SMS-értesítésre várni- írta a kormányzati honlap.

Országosan Pfizer, Sinopharm és korlátozott mennyiségben még Szputnyik oltás foglalható. Egyes oltópontokon Janssen és Moderna oltás is elérhető, AstraZenecát azonban már nem lehet foglalni.

Orosz vakcinából már nem érkezik több szállítmány, az utolsó készlet van kint a kórházi oltópontokon, ezért aki az orosz oltóanyagot szeretné kapni, foglaljon időpontot mielőbb.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az AstraZenecából sem hirdetnek egy ideig első oltást, mert a beérkező csökkentett szállítmányokat a második körös oltásokhoz fogják majd felhasználni.

Címlapkép: Rosta Tibor, MTI/MTVA

Címkék:
oltás, vakcina, időpont, pfizer, moderna, astrazeneca, sinopharm, szputnyik v, janssen,