Éles a weboldal: itt tudod ellenőrizni, érvényes-e az oltási regisztráiód

Pénzcentrum2021. március 25. 16:04

Elindult, de aztán összeomlott a vakcinaregisztrációt ellenőrző portál. Ha majd helyreáll a redszer, akkor itt tudjuk legérdezni, érvényes-e az oltási regisztrációnk.

Ma délután elindítják a honlapot, ahol azok, akik már regisztráltak az oltásra, de még nincsenek beoltva, lekérdezhetik, hogy a regisztrációjuk milyen státuszban van - jelentette be Müller Cecília az operatív törzs tájékoztatóján.

A weboldal csütörtök délután el is indult, a regisztrációt a vakcinareg.neak.gov.hu címen tudjuk ellenőrizni.

Azaz tudnánk, ha nem omlott volna össze a rendszer, vélhetően egyszerre rengetegen mentek fel a honlapra, ami nem bírta a terhelést. Egyes kollégáinknak egy idő után betöltött, szóval érdemes próbálkozni. Ha minden rendben van a regisztrációval, akkor ezt a feliratot fogod látni:

Ha majd helyreáll, akkor a taj-számmal és a születési dátummal lehet belépni, utána egy üzenet jelenik meg a képernyőn. Ha a válasz igen, akkor a regisztráció biztosan nyilvántartásba került, idővel fogják hívni az érintettet az oltásra.

Ha a nem válasz jelenik meg, nem kell megijedni, akkor még zajlik az adatok feldolgozása. De ha már több hét eltelt a regisztráció óta és ennek ellenére a nem üzenet jelenik meg, valószínűleg pontatlanul rögzítettük az adatainkat. Ezt az adatvedelem@neak.gov.hu e-mail címen lehet javítani. A honlap a koronavirus.gov.hu-n jelenik majd meg.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

Címkék:
biztosítás, járvány, születés, oltás, vakcina, koronavírus, regisztráció, koronavirus.gov.hu, neak.hu,