Nagynehezen túlélte a járványt a magyar sörműhely: különleges palackokkal tarolnak

HelloVidék2021. március 16. 08:14

A vezetők igazi megmérettetése nem csak a hosszas, lassú építkezés, hanem a váratlan helyzetek által kiprovokált ösztönös cselekvéssorozat. Így tette próbára a tavalyi év azt a fiatal kiskunfélegyházi vállalkozót, aki egy hónappal azt követően, hogy átvette a helyi sörfőzde vezetését, nyakába szakadt az azóta is tartó pandémiás időszak. A kézműves sörökkel kikövezett vállalkozóvá válás útjáról, a koronavírussal terhelt tavalyi évről és a jövőről a tulajdonos, sörmester, Balogh Máté számolt be a HelloVidéknek.

A vállalkozók gyermekeként felnövekvő fiatal sörfőzőt útkeresése először a Szegedi Tudományegyetem földrajz szakára vezérelte, azonban már rögvest az alapképzés elvégzését követően ráébredt, neki mégsem a korábban elképzelt tanári pálya van megírva. Mivel családja révén volt alkalma betekinteni egy vállalkozás mindennapi működésébe, ez az individuális csapás vonzotta magához, a kérdés pedig csupán csak az volt, mire alapozva építse fel azt a bizonyos álmokból szőtt várat?

A sörmesterrel a HelloVidék beszélgetett

Címkék:
vállalkozás, járvány, sör, koronavírus, kézműves sörök, sörfőzde, hellovidék, fiatal vállalkozók, kézműves sör, őrmester,