Gulyás Gergely: március 15-ig biztosan maradnak a korlátozások

Pénzcentrum2021. február 25. 10:54

Ismét elszabadult a járvány, nehéz hetek állnak előttünk, éppen ezért a kormány meghosszabbítja a november 11. óta érvényben lévő korlátozásokat - Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tart tájékoztatást.

November 11. óta vannak érvényben a korlátozások, hogy az egészségügyet ne temesse maga alá a járvány. "Reméljük, hogy a korlátozások utolsó szakaszában vagyunk" - mondta el a miniszter. 

A harmadik hullám elérte Magyarországot: a következő 1-2 hétben a számok drámaian romlani fognak. Fel fog gyorsulni a fertőzés: kifejezetten nehéz lesz a következő időszak. Éppen ezért

március 15-ig a kormány a mostani korlátozásokat fenntartja ebben a formában.

Egy hét alatt 425 ezren töltötték ki a Nemzeti konzultációt, 2 millió 460 ezren regisztráltak eddig az oltásra - ismertette Gulyás Gergely, és elmondta az is, hogy a bértámogatásokat továbbra is fenntartja a kormány.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

(Címlapkép: MTI)

Címkék:
biztosítás, járvány, koronavírus, kormányinfo, korlátozások, gulyás gergely, kijárási tilalom,