Az Operatív Törzs tájékoztatása szerint az egész országban jelen van már a koronavírus

Pénzcentrum2020. március 21. 14:05

Az Operatív Törzs az aktualitás eseményektől ma is tartott sajtótájékoztatót.

Cikkünk folyamatosan frissül!

A mai nappal, újabb 18 fővel szaporodott azok száma, akiknél kimutatták a koronavírust, és egy 53 éves férfi is elhunyt tegnap. Növekszik a csoportos megbetegedések száma, hamarosan tömegessé válik. Megakadályozni nem, de csökkenteni lehet a terjedését. A szoros kontaktusokat továbbra is kerüljük.

A mintavtelek száma fokozatosan nő, a WHO ajánlásainak megfelelően vizsgálják az összes gyanús esetet.

A figyelem központjában vannak az idősek, de mindenki elkaphatja, hiszen jelen van mindenhol az országban a vírus. Nem csak az idősek vannak veszélyben, hiszen a fertőződés lehetősége mindenhol adott - mondta el Müller Cecília, országos tisztifőorvos.

Rajkánál 20, Hegyeshalommal 23 km-es sor van. A magyar-szlovák határ mentén 30 km-es zónában továbbra is átléphetik a határt az ingázók.

Jelenleg több mint 3000 ember van házi karanténban, őket folyamatosan ellenőrzik, az hogy lesz-e ingyenes parkolás a fővárosban, nem kaptnk választ, hiszen az Operatív Törzs parkolási kérdésekkel nem foglalkozik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Újságírói kérdésre Müller Cecília elmondta, hogy elképzelhető, hogy valaki már megkapta a víust, enyhe tünetekkel túl is van rajta.

A Balatonon és környékén is felütötte fejét a vírus, sokan költöztek le a hétvégi házba, nyaralóba, igez, a tisztifőorvos asszony ezt nem javasolja. 

Az allergiások is veszélyeztetettebbnek számítanak, ahogy minden krónikus betegsében szenvedő. 

 

Címkék:
biztosítás, járvány, vírus, koronavírus, sajtótájékoztató, operatív törzs,