Két újabb fertőzött: már 32 koronavírusost diagnosztizáltak Magyarországon

Pénzcentrum2020. március 15. 09:02

Vasárnap reggelre két újabb fertőzöttet diagnosztizáltak Magyarországon.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 32-re nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma - írják a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon. Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrendnek megfelelően az ő esetükben is haladéktalanul megkezdődik a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás, amelyet a járványügyi hatóság a rendőrséggel együttműködve végez.

Magyarországon eddig 32 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 9 iráni, 1 brit, és 22 magyar állampolgár.

A vasárnap reggeli állás szerint eddig 1236 tesztet végeztek Magyarországon. A 32 fertőzött mellett egy fő meggyógyult, 91-en vannak karanténban, senki nem hunyt el a koronavírus okozta szövődményekben.

Tegnap összesen11 új esetet regisztráltak hazánkban.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

Minden a koronavírusról itt - KATT!

Címkék:
biztosítás, járvány, koronavírus, fertőzöttek, koronavírus-járvány,