Betörtek Kásler Miklós házába: őket gyanúsítják a szomszédok

Pénzcentrum2021. május 4. 12:14

Betörtek Kásler Miklós házába: arról nem tudni, hogy mekkora a kár, de a szomszédok szerint nemrég gyanús, hogy nemrég munkások dolgoztak az épületben. Az emberi erőforrások miniszterének ingatlanánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle, az ablakon juthatott be a betörő az épületbe.

Betörtek Kásler Miklós sárvári házába: az emberi erőforrások miniszterének ingatlanánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle, az ablakon juthatott be a betörő az épületbe. A 112 Pressnek a szomszédok elmondták, 13 óra után érkeztek rendőrök a sárvári Hunyadi János utcába, majd szalaggal lezártak egy járdaszakaszt a Petőfi Sándor és a Hunyadi János utcában. A szomszédokat arról kérdezték, hogy hallottak-e valami szokatlant az előző éjszaka.

Vasárnap éjszaka nagyon vadul ugattak a környék kutyái, nem úgy, mint ami megszokott - mondta egy férfi, aki néhány házzal arrébb lakik.

Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek. A miniszter úr nem lakik itt, ritkán látjuk, de például a múlt héten itt állt a nagy autó, a tetején a kék lámpával. A házat egy férfi gondozza, minden nap itt van, szorgoskodik. Évekig nyugalom volt, azonban nemrégiben munkások érkeztek. Ha jól tudom, parkettáztak. Kicsit gyanús, hogy pont ezután törnek be a házba

- mondta egy másik asszony. Arról nincs információ, hogy mi tűnt el, mekkora a kár, de az kiderült, nemrégiben egy közeli házba is megpróbált betörni valaki, de a házigazda megzavarta.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Fotó: Kásler Miklós Facebook-oldala

Címkék:
betörés, betörő, kásler miklós, rendőrök,