Lebukott a budafoki Escobar: 150 milliónyi drogot foglaltak le tőle a rendőrök

Pénzcentrum2020. június 13. 15:02

150 milliónyi drogot foglaltak le egy budafoki férfi otthonában. Kiderült, a garázsban termelte a marijuánát.

Egy 43 töves kannabiszültetvényt, 36 millió forintnyi készpénzt, közel 50 kilogramm szárított kannabiszt, 33 gyanús tablettát és 200 gramm hasist találtak a rendőrök egy budafoki családi házban. A házhoz azért mentek ki még csütörtökön, mert előzőleg elkaptak négy kábítószer-fogyasztót, akik elárulták, hogy az ott élő 26 éves férfitől vették a drogot - írja a police.hu.

Az Sz. Benceként azonosított férfit a helyszínen elfogták. Kiderült róla, hogy a vevőkörét is a lakásán fogadta, az ültetvényt pedig a házhoz tartozó garázsban alakította ki, egy nagy teljesítményű lámpákkal felszerelt, szigetelt helyiségben.

A rendőrök szerint a lefoglalt kábítószerek piaci értéke közel 150 millió forint.

A férfitől a drogokon kívül lefoglaltak három nagy értékű kerékpárt és egy Volkswagen Golfot is. Őrozetbe vették, és kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték letartóztatását. A négy fogyasztót kábítószer birtoklásának vétsége miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Szabadlábon várják, hogy a rendőrök befejezzék az ügyükben indult eljárást.

Címkék:
biztosítás, razzia, drog, díler, rendőrök, elfogás,