Orbán: Az időseket védő szabályokat fenn kell tartani

Pénzcentrum/Index.hu2020. június 12. 08:34

"Az első csatát megnyertük, ez a győzelem a zsákban van" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban, a péntek reggeli interjúban.

Még senki nem tudja, hogy a járvány első hulláma milyen mértékben vetette vissza a gazdaságokat. Ám az biztos, hogy a rendkívüli jogrendre nincs szükség, tehát meg kell szüntetni.

Miután a járvány második hullámáról a világ orvostársadalma teljes nyíltsággal beszél, ezért készülnünk kell annak a kezelésére is - hangsúlyozta a miniszterelnök. Ám azt még senki nem tudja, hogy a járvány első hulláma milyen mértékben vetette vissza a gazdaságot: a járvány gazdasági hatásainak orvoslását nem tudjuk elvégezni néhány hónap alatt 2020-ban, ezért 2021 is gazdaságvédelmi év lesz.

A hiteltörlesztési moratóriummal kapcsolatban elmondta, hogy fantasztikus eredményt hozott, több mint kétezer milliárd forint marad kint az embereknél, a lakosság és a vállatok nagyon nagy része is igénybe vette.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
biztosítás, Orbán, járvány, interjú, védekezés,