Ez az utolsó fotó Gesztesi Károlyról: még úgy tűnt, minden rendben

Pénzcentrum2020. január 5. 15:33

Egy turnéról tért haza halála előtt Gesztesi Károly: péntek este még Tornalján léptek fel a társulattal, az előadáson készült fotót pedig megosztották a Facebookon. A színész egy nappal később vezetés közben infarktust kapott, nem tudták megmenteni az életét.

Alig egy nappal szombati tragikus halála előtt még fellépett Gesztesi Károly, az előadásról egy fotót is kiraktak a Facebookra - vette észre a Blikk. A színész többek között Kiss Ramónával járta az országot és a határon túli magyar településeket is, ahol a Bánfalvy Stúdió előadásait játszották a helyieknek.

Utoljára a felvidéki Tornalján léptek fel pénteken, a Páratlan Páros című darabbal. A helyszín, a Tompa Mihály Városi Művelődési Központ egy fotót is feltöltött az előadásról Facebook-oldalára. Vélhetően ez az utolsó kép, ami a halála előtt Gesztesiről készült: az 56 éves színész még vidáman játszotta szerepét.

Loading...

Hirtelen ment el

Az előadás utáni napon, tegnap érkezett a tragikus hír: Gesztesi Károly vezetés közben rosszul lett, a budapesti Ferdinánd hídnál még félre tudta húzni az autóját, hogy az út szélén várja a segítséget. Hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel - a színésznek vélhetően infarktusa volt.

Nemrégiben még arról beszélt, egy komoly filszereppel tér vissza, és a színházban is jól fut a szekér. Gesztesi Károly úgy érezte, a nehéz időszak után, végre "visszakerült a ringbe", egyre több forgatókönyvet kapott, csaknem 200 darabban játszott tavaly.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapfotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Címkék:
biztosítás, gyász, halál, gesztesi károly, infarktus, színház,