Faragj le a költségeidből + videó

Pénzcentrum2011. december 20. 17:02

A gazdasági nehézségek miatt a háztartások számára minden fillér fontos lehet. Mostanság egyátalán nem mindegy mire, mennyit költünk. A pénzügyi szolgáltatók is segítenek a takarékoskodásban, sajnos azonban az ügyfelek nem mindig értesülnek a számukra is előnyös lehetőségekről. Az alábbiakban egy ilyen lehetőséget ajánlunk olvasóink figyelmébe.

Az online biztosításkötésnek számos előnye van. Kézenfekvő, hogy kényelmes, hiszen otthonról a karosszékből íróasztal mellől is tudunk biztosítást kötni. Ebből adódik a második előny, hogy az időnket saját magunk osztjuk be. Ezek az alkalmazások a hét hét napján keresztül és 24 órában működnek. Tehát akár este munkaidő után is tudunk biztosítást kötni, nem kell emiatt szabadságot kivenni, vagy elkéredzkedni a munkahelyről - hangsúlyozza Horváth Andrea, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Online biztosításkötéskor olyan kommunikációs csatornát használunk, amely nélkülözi a különböző nyomtatványokat, borítékokat, azaz elektronikusan történik a kapcsolattartás, a levelezés. Így kapjuk meg a díjfizetési felszólítást és nem csekken, hanem elektronikusan is fizethetünk. Nem kell tehát sorban állnunk a postán, hanem bankkártyával, csoportos beszedési megbízással vagy egyedi átutalással tudunk díjat fizetni. Ebből adódóan a biztosító tud jelentős kedvezményt adni a díjból.

Az online biztosítás tehát kényelmes, időt takarít meg számunkra, ráadásul lényegesen olcsóbb is mint az egyéb termékek. Ezt az igényt felismerve, hogy van egy tudatos vásárlóközönség, akik számára az imént felsorolt előnyök sokat jelentenek, fejlesztette ki az Allianz az e-gfb terméket és kezdett el hasonló jellegű termékeket kínálni a casco és a lakásbiztosítás területén is.

Címkék: