Akik igazán jól jártak az idei kampány után + videó

Pénzcentrum2010. december 14. 05:22

Idén is rekord számban kötöttek új biztosítási szerződést az ügyfelek a novemberi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kfgb) kampányban. Az 2010-es év a korábbiaknál jóval alacsonyabb díjszintet hozott.

Hogy kik járnak jól ezzel, és hogy miként sikerült az idei kampány, arról Papp Lajost, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) elnökét, és Megyeri Gábort, a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) Gépjárműbiztosítási Tagozatának elnökét kérdezte a Portfolio.hu. A videóban megszólal mellettük egy új szereplő, Török Béla, a román Astra Biztosító magyarországi fióktelepének vezetője is, akinek cége sok borsot tört a nagyok orra alá ebben a kampányban.

Minden eddiginél erőteljesebb volt az idei kgfb kampány a biztosítók szerint. A mintegy 30-40 százalékos radikális díjcsökkenés azonban a szolgáltatási színvonal olyan mértékű csökkenéséhez vezethet, ami a kárrendezéseknél üthet vissza. A biztosítók véleménye szerint az idei szinthez képest már nem lehet lejjebb menni díjak tekintetében.

 

Címkék: