Ingyen hosszabbítja meg az utasbiztosítások tartamát az Allianz

Pénzcentrum2010. április 23. 14:32

Továbbra is védelem alatt állnak azok az izlandi vulkánkitörés miatt külföldön rekedt magyarok, akik Allianz-utasbiztosítással rendelkeznek. Kötvényük lejártát automatikusan és ingyenesen hosszabbítja meg a biztosítótársaság.

Az izlandi vulkánkitörés miatti vis maior eset kapcsán az Allianz automatikusan meghosszabbítja külföldön rekedt, a társaságnál kötött utasbiztosítással rendelkező ügyfelei esetében az utasbiztosítási szerződés tartamát a biztosított hazaérkezésének időpontjáig, de maximum az eredeti biztosítási tartam lejártát követő 30. napig, amennyiben a légitársaság igazolását ügyfelünk bemutatja. Mindezt a cég térítésmentesen, külön díj befizetése nélkül nyújtja az érintetteknek.

Ugyancsak jelentős segítséget az ügyfeleknek, hogy semmilyen intézkedést nem kell tenniük, hogy a kiterjesztett védelemmel élni tudjanak. "Az Allianzhoz az elmúlt napokban igen nagyszámú érdeklődés érkezett a légtérzár miatti vis maior eset kapcsán. A kialakult helyzetre való tekintettel társaságunk mind az itthon rekedt, mind pedig a külföldön rekedt ügyfelei érdekében meghozta azokat az intézkedéseket, amelyek az ügyfelek, nyugalmát, kényelmét és fokozott biztonságát szolgálják"- mondta el Kozek András, az Allianz Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Címkék: