Hat napod maradt a köteleződ felmondására

Pénzcentrum2009. november 26. 09:47

Rekordszámú, naponta 15 ezren kötik újra kötelező biztosításukat a Netrisk.hu-n a novemberi kampány utolsó hetében. A piacvezető biztosítási portálon szerda estig több mint 236 ezren váltottak. Az autósok a jövő hét elejéig dönthetnek még, élni kívánnak-e az idei kampány adta kedvezményekkel.

Szerdán 236 ezer fölé emelkedet a Netrisk.hu biztosítási portálon új kötelező biztosítást választó autósok száma, messze túlszárnyalva a tavalyi kampányban december végéig elért, akkor rekordnak számító 163 ezret. Jelenleg naponta is rekordszámban, több mint 15 ezren váltanak a piacvezető biztosítási portálon. Ugyanakkor a szokásosan legforgalmasabb napok még előttünk állnak. A napi kötésszám így várhatóan 20 ezer fölé is felkúszik. A számítástechnikai rendszerek a hónap elején - az óriási érdeklődére tekintettel - végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően napi 30 ezres forgalomra is felkészültek.

Az eddig beérkezett megbízások darabszáma alapján továbbra is valószínű, hogy az idei kampányban csak a Netrisk.hu-n több mint 300 ezer autós köti újra kötelező biztosítását, míg tavaly az egész országban a becslések szerint összesen 650 ezren váltottak kötelezőt.

A Netrisk.hu a teljes körű ügyintézést azon autósok számára tudja garantálni, akik november 30.-án, azaz hétfőn éjfélig erre megbízást adnak, a döntésre tehát öt nap maradt hátra. Aki maga szeretné felmondani jelenlegi kötelező biztosítását, ezt hat napon belül, kedd - azaz december elseje - éjfélig teheti meg. Ezt követően az új kötelező biztosítás megkötésére december végéig van lehetőség, akár a biztosítási portálokon keresztül.

Az összes kgfb-vel kapcsolatos cikkhez kattintson ide.

Címkék:
KGFB,