Helikopterrel rabolták ki a pénzszállítókat

Portfolio2009. szeptember 24. 12:32

Mindössze 20 perc leforgása alatt közel 27 milliárd forintnak megfelelő összeget zsákmányolhatott az a rablóbanda, amely a svéd G4S pénzszállító cég egyik stockholmi depóját kirabolta.

Akciófilmbe illő módon rabolták ki a G4S pénzszállító cég egyik depóját Stockholmban. A rablók lopott helikopterrel érkeztek a helyszínre a hajnali órákban, majd onnan kötelekkel az épület tetejére ereszkedtek, és behatoltak a páncélszekrényekig.

A biztonsági cég a veszteségeket illetően eddig nem adott ki hivatalos tájékoztatást, azonban az egyik svéd kriminológus a TT hírügynökségnek nyilatkozva 1 milliárd svéd koronás összegről beszélt (ami közel 27 milliárd foritnak felel meg). A nagy összeget az magyarázza, hogy a világ egyik legnagyobb biztonsági cége bankok és egyéb társaságok számára szükséges készpénztranszfereket hajt végre, melyhez a pénzt a kirabolt depóban tárolják.


A cikk folytatódik, kattints!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék: