Új Toyota-casco biztosítás a Generalinál

Pénzcentrum2009. július 15. 17:32

Rendkívül kedvező biztosítási terméket fejlesztett a Generali-Providencia Biztosító Zrt. a Toyota-tulajdonosok számára. A biztosító társaság és a japán autógyár együttműködési megállapodást írt alá, melynek köszönhetően a Toyotával rendelkező ügyfelek 2009. július 13-tól különleges casco-biztosítást köthetnek.

Az új casco gépjármű-biztosítási csomag számos előnyt kínál a Toyota-tulajdonosok számára. Az új biztosítási forma számos többletszolgáltatást nyújt, amelyek átsegítik a bajba jutott autósokat a balesetet követő nehéz időszakon. Ilyen például a Toyota-biztosítás éjjel-nappal hívható segélyvonala, amelyen azonnal tájékoztatják az ügyfeleket, hogy hol találhatók a legközelebbi szakszervizek, autómentőt küldenek a helyszínre és 100 ezer forintig megtérítik a szállítás költségét is.

Az új casco biztosítással rendelkezőknek a gépjármű javíttatási ideje alatt sem kell nélkülözniük a mobilitást, ugyanis napi 5000 forint értékhatárig, legfeljebb 5 napig az új konstrukció hozzájárul egy csere-gépjármű kölcsönzési díjához is. Ha a tulajdonos autóját egy éven belül ellopják, vagy a jármű totálkárosra törik, az autó vásárláskori értékét térítik meg számára, amely összegből csak az önrész vonódik le.

Minden esetben, amikor a javítás költségéből a minimum önrész levonása lenne indokolt, annak csak a felét kell az ügyfeleknek kifizetni. Ráadásul a javítások során a szakszervizekben kizárólag eredeti, új alkatrészeket használnak, ám ezek értéknövelő hatását - az elterjedt gyakorlattal szemben - a Toyota-casco kedvezményezettjeinek nem kell megfizetniük (avulásmentes térítés). Ha a gépjármű már nem javítható, és az ügyfél újra Toyotát vásárol, akkor a jogos kártérítésen felül a korábbi gépjármű vásárláskori értékének 10 százalékát is visszatérítik.

A Toyota-casco mellé kötött Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással a kötelező biztosítás díja akár 50 százalékkal is csökkenhet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ilics László, a Generali vezérigazgató-helyettese elmondta: "A Generalinál különösen fontosnak tartjuk szolgáltatásaink kiemelkedően magas színvonalának megőrzését. Nem elégszünk meg azzal, hogy kizárólag a hagyományos gépjármű-biztosítási csomagot kínáljuk. Nagy öröm számunkra, hogy a Toyotával közös megállapodásunk keretében a biztosítási piacon egyedülálló konstrukciót ajánlhatunk ügyfeleinknek."

A Generali Toyota-casco kizárólag a Toyota-tulajdonosok részére kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék, amely 2009. július 13-tól a hivatalos Toyota-márkakereskedői hálózaton keresztül vehető igénybe.

Címkék: