Elképesztő új autókat tesztelhetsz fillérekért: mutatjuk a trükköt, ami bárki számára elérhető

Pénzcentrum2024. február 12. 21:05

Február 10-től Suzuki Vitarák érkeznek a MOL Limo flottájába. A modellben a számos vezetéstámogató rendszer található, amely még biztonságosabbá teszi az autóvezetést.

Február 10-től Suzuki Vitarák érkeznek a MOL Limo flottájába. A modellben a számos vezetéstámogató rendszer található, amely még biztonságosabbá teszi az autóvezetést - közölte a cég. A kombinált érzékelős vészfékasszisztens ütközésveszély esetén figyelmeztet, sőt, ha fokozott veszély áll fenn, a fékerő megnövelésével vagy akár automatikus fékezéssel is segít elkerülni a bajt. A hátsó keresztirányú forgalmat figyelő érzékelő 180 fokban pásztázza a mögöttünk elhaladó járműveket és vész esetén hang- és fényjelzést ad a sofőrnek.

Hozzátették, a havi díjas felhasználók a 61 perc alatti utak esetén 250 Ft/km alapon vehetik igénybe a szolgáltatást, míg az alkalmi felhasználók kilométerenként 312 forintért. A kilométerdíjas bérlési konstrukció mellett akár már napi 13 990 forinttól is elérhető az applikációban.

Címlapkép: Szigetváry Zsolt, MTI/MTVA 

 

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 

 

Címkék:
autó, mol, magyar, rendszer, hibrid, suzuki,