Vége a potyázásnak, mostantól ezért is fizetni kell a Lidl áruházaiban: az is kiderült, pontosan mennyit

Pénzcentrum2023. szeptember 3. 11:25

Az elektromos autók töltése ezentúl a Lidl Plus alkalmazásból, a lánc weboldalán keresztül, valamint úgynevezett roaming megoldással lesz elindítható. A pontos díjazás mosanra már ismert.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, már csak szeptember 4-ig indítható ingyenes töltés a Lidl e-Charge applikációján keresztül. A határidő lejárta után Magyarországon is elindul a fizetős rendszer, az eddigi e-Charge alkalmazás is megszűnik a jövőben, helyette az autósok három különböző módon vehetik majd igénybe a szolgáltatást az áruházak nyitvatartási idejében.

A töltés ezentúl a Lidl Plus alkalmazásból, a lánc weboldalán keresztül, valamint úgynevezett roaming megoldással lesz elindítható. A pontos díjazás most már ismert.

Az alkalmazáson keresztül - a töltés típusától függően - 22, illetve 25%-kal olcsóbban lehet tölteni, mint a weboldalon keresztül. A töltési díj a alkalmazással indítva: AC töltőn 149 Ft/kWh, DC töltőn 179 Ft/kWh. A Lidl weboldaláról indítva: AC töltőn 199 Ft/kWh, DC töltőn 229 Ft/kWh - írta meg a Portfolio.

Címkék:
lidl, roaming, autók, elektromos, töltés,