Autósok, figyelem! Több ponton is felújítás lesz az M7-esen: 1 hónapig tartanak a terelések

Pénzcentrum2023. április 17. 09:53

Az M7-es autópálya több szakaszán hídfelújítási munkák kezdődnek hétfőn. A terelések egy hónapon keresztül lassítják majd a forgalmat. Felújítások kezdődnek az M3-ason is. Novemberig az ország 67 pontján lesznek útfelújítások.

Április 16-án, vasárnap megindultak a tereléskiépítések az M7-es autópálya négy pontjánés az M3-on egy helyen. Április 17-én, hétfőn ezen az öt helyszínen is elindulnak a szintrehozási munkálatok - írta meg az Infostart.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. hidakat újít fel a következő négy hétben az M7-en Balatonőszöd, Fonyód, Siófok és Zamárdi térségében. Ezen a szakaszon 20 híd újul meg. Aszfaltozás lesz szintén az M7-en Zalaszentjakab és az M3-on Nagyfüged közelében.

Idén legalább 67 különböző helyen dolgoznak majd április közepe és november közepe között. A vállalat arra arra kéri a közlekedők megértését és azt is, hogy indulás előtt tájékozódjanak a terelésekről, korlátozásokról. Mint írják: igyekeznek a munkálatokat időben és térben úgy szervezni, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjanak.

A pontos kilométer szelvények:

M3 autópálya:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

  • 91-99 szelvények között – aszfaltozás

M7 autópálya:

  • 115-117 szelvények között – hidak felújítása
  • 130-132 szelvények között – hidak felújítása
  • 151-154 szelvények között – hidak felújítása
  • 196-204 szelvények között – aszfaltozás
  • A letenyei határátkelő épületek bontása már április 12-én elindult

Címkék:
Balaton, felújítás, autópálya, m7, útfelújítás, híd, m7-es, m7-es autópálya,