Képeken a gigabaleset: durva ütközés az M5-ön

Pénzcentrum2020. szeptember 24. 10:44

Az M5 autópálya jobb pályatestén, az 51. kilométerszelvényben 2020. szeptember 23-án 16 órakor eddig tisztázatlan körülmények között több gépjármű ütközött össze. A baleset következtében egy személy olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette, és többen megsérültek. Az érintett útszakaszon a mentés és a helyszínelés idejére teljes útlezárás volt érvényben, jelenleg Örkény térségében munkavégzés miatt csak a belső sáv járható.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az 51-es kilométernél eddig tisztázatlan körülmények között több gépjármű ütközött össze. A baleset miatt teljes szélességében lezárták az M5-ös autópályát Hernád térségében Röszke felé szerda délután - közölte a rendőrség a honlapján.

Az útinform mai információi szerint az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Örkény térségében munkavégzés miatt csak a belső sáv járható. Az 52-es km-nél több km-es torlódás alakult ki, az arra közlekedők Facebook posztjai alapján 25 perc az átjutási idő most Örkénynél.

Továbbá az M5-ös autópályán burkolati jeleket festenek fel Kunszállás közelében a 103-as és a 110-es km között Röszke felé a belső sávot helyenként lezárják. Ócsa térségében Budapest felé a délutáni órákban dolgoznak majd.

Táborfalva és Gyál térségében a védőkorlátot javítják. Munkaidőben, az aktuális munkaterületeknél, mindkét oldalon sávlezárás lesz érvényben. Kecskemét térségében pedig hidat javítanak. A 84-es és a 86-as km között mindkét oldalon a külső sávba kell sorolni, mert a belsőt zárva tartják.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: police.hu

Címkék:
autó, baleset, autópálya, m5, torlódás, m5 baleset, m5-ös autópálya, autópálya rendőrség,