Gigadugó vár az autósokra szombattól az M0-son

Pénzcentrum2018. július 12. 11:00

Beton burkolatot kap az M0-s déli szektora, szombattól számíthatunk komoly torlódásra. A jelenlegi három-három forgalmi sáv helyett kettő-kettő lesz használható az építési szakaszokon. A felújítás várhatóan 2020-ig tart majd.

Az M0-s autóút déli szektorát, az 51-es főút és az M6-os autópálya közötti szakaszán az M1-es autópálya felé vezető oldalt is beton burkolatúra építik át - olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében. Ezen kívül az érintett szakaszon található hidakat is felújítják. A munkálatok technológiája megköveteli, hogy

az érintett pályaoldalt a kivitelezés idejére teljes egészében szakaszosan lezárják.

A lezárt szakaszok előtt a forgalmat sávelhúzással vezetik át a szemközti oldalra. Ahhoz, hogy ezt megvalósíthassa a kivitelező, 2018. július 14-től várhatóan három hétig átjárókat építenek az elválasztó sávban 5 helyen az átterelt forgalom számára, ezzel biztosítva a folyamatos és biztonságos közlekedést.

Az üzemi átjárók építése miatt 2018. július 14-től az M0-s autóút érintett szakaszain a belső sávokat lezárják, a forgalom így 2x2 sávon haladhat a 11-es és 13-as, illetve a 22-es és 23-as kilométerszelvények között. Az üzemi átjárók megépítése után a forgalom az M0-s autóút M6-os autópályától az M5-ös autópálya felé vezető pályaoldalán szakaszosan, 2x2 sávon haladhat majd az építési terület mellett idén a Ráckevei Duna-ági híd (Soroksári-híd) térségében, valamint Halásztelek és az M6-os autópálya közti szakaszon.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Mindez azt is jelenti, hogy a jelenlegi három-három forgalmi sáv helyett kettő-kettő lesz használható az építési szakaszokon, de csomóponti ágak lezárására és terelőút kijelölésre is szükség lesz forgalombiztonsági okokból. A pályaszakasz újraépítése és fejlesztése, illetve a szakaszon található hidak felújítása várhatóan 2020. tavaszáig valósulhat meg.

Címkék:
utazás, autó, felújítás, dugó, autópálya, útfelújítás, m0-s, autópálya építés,