Mindenki a nyár slágerét lovagolja: ezeket akarják eladni a Despacitóval

Mr. Lájk2017. július 13. 14:00

Lehet szeretni, vagy utálni, az biztos, hogy a nyár nagy slágere lett a Despacito. És ahogy ez a slágerekkel lenni szokott, a csapból is ez folyik. És ha már folyik, akkor az élelmesek szépen ráülnek a farvizére, legyen szó autó vagy épp fagyi eladásáról.

Egy fekete Peugeot 407 coupe jelenlegi tulajdonosa nagyon kreatív volt a hirdetés szövegét illetően.

“Eladásra kínálom szeretett Peugeot-om. Reggeltől estig a Despacitot üvöltetem benne nyélen, mert jól szól benne a hangcucc, és a v6 csöndesen duruzsol. Csak olyan műhelybe hordtam rendszeresen, ahol Despacitot hallgattak, számomra ez kulcs a sikerhez, csak ők tudnak latinosan olajat és szűrőket cserélni benne mostanában. Múltkor a vizsgabiztos is a Despacitot hallgatta, meg is lett a vizsga 2018 végéig. A Despacitonak hála eufóriában autózva tudom kihasználni a kocsi remek menetteljesítményét, úttartását.

Az előző tulaja nem hallgatta a Despacitot, meg is látszott a járművön, egyből hengerfejes lett, szakszerűen föl lett újíttatva és azóta hála Luis Fonsi varázsigéjének, többet a belátható jövőn belül nem is fog előjönni ez a hiba, köszönöm Despacito még egyszer. Amennyiben elvinnéd, adok hozzá a téli gumi szetten kívül egy Despacito CD-t és két jegyet Luis Fonsi itthoni koncertjére. Keressetek bizalommal, Despacito legyen veletek mindig."

Elég valószínű, hogy ez az autó hamarosan új gazdára talál. Már csak azért is, mert a hirdetés szövegére több online lap is felfigyelt még rajtunk kívül, ami azért némi ingyen reklámot is jelent.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Milyen ízű a Despacito?

Ha eddig csak hallgattad, most meg is kóstolhatod a Despacitót. Ugyanis egy ceglédi cukrászdában már ilyen ízű fagyit is árulnak. Ránézésre gyümölcsös, többek között ribizli és sárgadinnye ízűnek álmodták meg a cukrászok. És vajon milyen zene szólhat ebben a fagyizóban?

Loading...

Címkék:
autó, fagyi, hirdetés, eladás, sláger,