Hogy rakták ki ezeket a táblákat? Csodálkoznak a pesti autósok

Pénzcentrum2013. november 24. 13:04

Izgalmas közlekedési helyzettel találhatják szembe magukat azok, akik Budapesten, a Váci úton autóznak.

A napokban kihelyezett tábla szerint Budapesten, a Váci úton a Dózsa György úttól kifelé csak és kizárólag 70 km/h-s sebességgel lehet szabályosan közlekedni.

Magyarországon kevés helyen alkalmazzák a "Kötelező legkisebb sebesség" táblát, arra pedig végképp nem szokott sor kerülni, hogy az adott útszakaszon érvényes maximális sebességgel egyezzen meg a rajta szereplő érték.

A budapesti XIII. kerületben erre került sor a napokban, amikor a korábban is ott levő 70 km/h maximális sebességet jelező tábla fölé kikerül a szervizút és a főpálya sávjaira vonatkozó "Legkisebb sebességeket" felsoroló tábla.


Minden valószínűség szerint hibás tábla kerül kihelyezésre, melyen a sebességekre vonatkozó jelzések nem piros körbe foglalt fehér alapra írt fekete számokkal, hanem kék alapra fehér számokkal kerültek feltüntetésre.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az azonban biztos, hogy amíg ez a tábla kint van, addig csak és kizárólag 70 km/h-s sebességgel lehet szabályosan haladni a Váci út egy szakaszán.

Címkék:
utazás, autó, Budapest,