Óceánra néző tetőtéri medencés lakások leköthetők!

Pénzcentrum
2008. október 5. 08:00

Brit építészek bemutatták a Dubaiban készülő Világ szigetcsoport közepén elhelyezkedő spanyol- és francia sziget részletesen kidolgozott látványtervét. A 750 millió dollárra (125 milliárd forintra) becsült kivitelezési munkálatok során a 90 ezer négyzetméteres szigeten összesen 816 lakóingatlant alakítanak ki.


Kattints a képre!

A Dubai fejlesztőkkel együttműködési szerződést kötött brit építészek egy-két és háromszobás lakásokat, valamint villaépületeket alakítanak ki a két szigeten.

A Dubai partjaitól alig négy kilométerre elhelyezkedő szigeteket egy híddal kötik össze, mely az eredeti tervekben még nem szerepelt.


Kattints a képre!

A 300 mesterséges szigetből álló komplexum kivitelezési munkálataival leghamarabb 2012-re készülhetnek el.

A tervezők az épületek külső- és a belső kialakítását is a legapróbb részletekre lebontották. A luxuskörülmények kedvező időjárással és lélegzetelállító kilátással párosulnak.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Kattints a képre!

A villalakások tetőteraszán medence kerül kialakításra, melynek partjáról a szomszédos szigeteken túl az Indiai Óceán szépségeiben is gyönyörködhetünk.

Az épületeket francia és spanyol városok neveivel illették úgy, mint Monaco, St. Tropez, Cannes, illetve Madrid, Barcelona és Marabella. Az egyszobás lakások irányára 600 ezer dollárnál (100 millió forintnál) kezdődik...

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 21. szombat
Máté, Mirella
38. hét
Szeptember 21.
ENSZ nemzetközi békenap
Szeptember 21.
A hála világnapja
Szeptember 21.
Alzheimer világnap
Szeptember 21.
A magyar termék napja
Szeptember 21.
A magyar dráma ünnepe
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?