Őrült veszélyes kihívás terjed az Instán, TikTok-on: ki ne próbáld, amputálhatják a lábad

Pénzcentrum2024. április 10. 19:46

Egy online kihívás során MC Thammy valóságshow-sztár és két barátja, Teus Neiff és Artur Braz influencerek súlyos égési sérüléseket szenvedtek a lábukon, miután jég és só keverékében állva próbálták tesztelni fizikai és mentális ellenállóképességüket. A kihívás majdnem amputációhoz vezetett - jelentette a Daily Mail.

Veszélybe sodorta magát három influencer, akik egy online kihívásnak akartak eleget tenni a brazíliai Pernambucóban. MC Thammy, Teus Neiff és Artur Braz első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedtek, miután lábfejüket jégbe és durva sóba merítették. A kihívás során egy tűzoltó is jelen volt, ám az események váratlan fordulatot vettek és mindhárom résztvevő kórházba került.

A só, a víz, a jég és a testhő találkozása -28 Celsius-fokra csökkentette a hőmérsékletet, ami már néhány perc alatt súlyos égési sérülést okozhat. A kihívás alatt a résztvevőknek 15 percig kellett lábaikat a vödörben tartaniuk, ám a próba után nem szűnt meg a fájdalom, ráadásul jelentős mértékű égési sérüléseket tapasztaltak. Az orvosok felhívták a figyelmüket arra is, hogy a kihívás akár még a lábujjaik amputálásához is vezethetett volna.

Címkék:
veszély, online, instagram, veszélyes, közösségi média, tiktok, kihívás, valóságshow,