Dr. Kozák Tamás váltja Vámos Györgyöt az OKSZ főtitkári pozíciójában

Pénzcentrum2024. március 11. 11:34

Dr. Kozák Tamás közgazdász váltja március 23-tól Vámos Györgyöt az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkári pozíciójában - tudtatta közleményében a szervezet. Dr. Kozák Tamás első szakmai előadását, mint az OKSZ főtitkára, a Pénzcentrum által szervezett RETAIL DAY 2024 konferencián tartja április 11-én.

Dr. Kozák Tamás közgazdász váltja Vámos Györgyöt az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkári pozíciójában március 23-tól - tudatta a szervezet. Hozzátették, az új főtitkár szakmai pályafutása során több szállal is kapcsolódott a kereskedelemhez: korábban államigazgatási köztisztviselőként vett részt több, a kereskedelmi szektort érintő jogszabály, például az új kereskedelmi törvény előkészítésében. Az üzleti szféra különböző területein töltött be közép-, illetve felsővezetői tisztséget, jelenleg egyetemi oktatóként vesz részt a kereskedelmi ismeretek felsőszintű átadásában.

A Magyar Közgazdasági Társaság Kereskedelmi Szekciójának elnökeként pedig a tudomány és a gyakorlati tudás ötvözésére törekszik és a kereskedelmi ágazat kitüntetett szereplőivel folyamatosan együttműködik. Az OKSZ a főtitkárváltás hírével egyidőben közölte azt is, hogy Dr. Kozák Tamás aktív közreműködésével a szervezet megújul. Elmondásuk szerint azért fognak dolgozni, hogy olyan szabályozási környezetben működhessenek a kereskedelmi vállalkozások, amely hosszabb távon is biztosítja a kiszámítható működési környezetet számukra.

Dr. Kozák Tamás előadóként részt vesz a Pénzcentrum és a Portfolio által közösen szervezett, április 11-én megrendezésre kerülő RETAIL DAY 2024 konferencián. Ha nem akarsz lemaradni arról, hogyan képzeli a szervezet jövőjét, illetve hogyan látja a kiskereskedelmi szektor helyzetét a szakember, akkor regisztrálj még ma!

Címkék:
vásárlás, kereskedelem, oksz, csere, vámos györgy, szervezet, Országos Kereskedelmi Szövetség,