Fontos változás élesedett a CBA és Príma áruházakban: mennyiségi korlátozásról döntöttek

Pénzcentrum2024. március 4. 18:31

Egy olvasónk a CBA Príma üzletben vásárlás közben hallotta, hogy a hangosbemondón arról tájékoztatnak, eltörölték a mennyiségi korlátozást bizonyos termékeknél, amelyeket érintett a hatósági árazás. A változás a Vörösvár Kft. által üzemeltetett boltokat érinti.

Annak ellenére, hogy az árstop - vagyis a hatósági áras termékek - kivezetéséről döntöttek 2023 augusztusában, még mindig sok boltban alkalmaztak mennyiségi korlátozásokat. Ez többnyire a kötelező akcióval érintett termékekre vonatkozott. A 2022 februárjában bevezetett, illetve az év novemben kibővített árstop már bő fél éve nincs velünk, az annak hatására bevezetett mennyiségi korlátozástól viszont néhány boltban még csak most szabadulnak meg. 

A Vörösvár Kft. honlapja szerint a cég jelenleg 25 Príma/CBA üzlet üzemeltetője, ezekben a boltokban eltörölték a korábbi mennyiségi korlátozást. Az alábbi térképen feltüntetett boltokat érinti a változás:

Azért nem a boltlánc összes üzletét érinti a változás, mert a CBA-nál az üzleteket működtető franchise partnerek döntenek a korábbi árstopos termékek vásárlási korlátozásáról. Ilyen franchise partner a Vörösvár Kft.

Címkék:
vásárlás, CBA, bolt, változás, üzlet, korlátozás, príma, hatósági ár,