Iszonyú különleges sört vezettek be Magyarországon: rengetegen imádják, ez benne a pláne

Pénzcentrum2024. február 16. 20:32

A világ egyik legismertebb sörmárkája érkezett meg Magyarországra. A Coors világos sör különleges csomagolásban kerül a hazai boltok polcaira.

Idén februártól a magyar piacon is elérhetővé válik a világ egyik legismertebb sörmárkája, a Coors sör, ami éppen ideális hőmérsékletű a fogyasztáshoz, ha a csomagolásán a hegyek kék színűek - közölte a Borsodi Sörgyár.

A bevezetés kapcsán Vuleta Zsolt ügyvezető és kereskedelmi igazgatója elmondta: azt tapasztalták, hogy az elmúlt években egyre többen, egyre szívesebben próbáltak ki új, különleges termékeket. A 4,3%-os alkoholtartalmú termék egy könnyen iható sör, enyhén gyümölcsös és malátás jegyekkel, kevés keserűséggel és utóízzel. A termék javasolt fogyasztási hőmérséklete 5°C, innovatív csomagolása pedig pontosan elárulja a fogyasztóknak, hogy mikor elég hideg a vágyott ital az optimális ízélményhez.

Az új termék idén februártól elérhető a hazai boltok polcain 0,33-as üveges, valamint fél literes dobozos kiszerelésben, valamint csapon a vendéglátóhelyeken.

Címkék:
vásárlás, sör, termék, boltok, sörfogyasztás, sörpiac, sörgyártás, borsodi sörgyár,