Meglépte az Alza: már nem csak álom az ingyenes házhoz szállítás

Pénzcentrum2023. október 19. 11:31

AlzaPlus+ néven vezet be új programot az Alza webáruház. A program éves vagy havi átalánydíj ellenében ingyenes kiszállítást biztosít a vásárlóknak több mint 6000 átvételi pontra, csomagautomatába még a legalacsonyabb összegű megrendelések esetén is.  A programot a vásárlási szokások alapján dolgozták ki: az ügyfelek leggyakrabban (a megrendelések mintegy 80 százaléka esetében) a személyes átvételt részesítik előnyben.

Az Alza.hu webáruház új hűségprogramot indít AlzaPlus+ névvel. Éves számlázás esetén havi 500 forintért a programban részt vevő vásárlók valamennyi megrendelését ingyenesen szállítják ki az AlzaBoxokba, a webáruház üzleteibe az összes átvételi pontra és csomagautomatába. Ez az áruház teljes áruválasztékára vonatkozik, beleértve a nagyobb háztartási gépeket is.

A tagság minden ügyfél számára elérhető, magánszemélyek és céges vásárlók részére egyaránt, a korábbi vásárlásaiktól teljesen függetlenül. Az aktiválás gyors és egyszerű. A weboldalon történő vásárláskor egyszerűen a kosárba kell tenni az AlzaPlus+ előfizetést is, kiválasztva, hogy havi vagy éves rendszerességgel kívánunk-e fizetni.

Egy másik lehetőség, ha közvetlenül a programot bemutató oldalon igényeljük meg a szolgáltatást. A sikeres aktiválás után a vásárlónak az előfizetés időtartama alatt többé nem kell szállítási díjat fizetnie az átvételi pontokra és csomagautomatákba történő kiszállításért.

Címkék:
házhozszállítás, csomagküldés, webáruház, csomagautomata, online vásárlás, kiszállítás, alza,