Brutál akciót hirdetett a magyar könyvóriás: ennek rengeteg magyar család fog örülni

Pénzcentrum2023. szeptember 27. 08:46

Diákigazolványuk felmutatásával ingyen kaphatják meg a főiskolások, egyetemisták és középiskolások csütörtöktől a 2014-ben elhunyt Borbély Szilárd műveiből összeállított Egyre rövidebb szavak című kötetet. A Jelenkor Kiadó 2021 februárjától gondozza az író életművét.

Diákigazolványuk felmutatásával ingyen kaphatják meg a főiskolások, egyetemisták és középiskolások csütörtöktől a 2014-ben elhunyt Borbély Szilárd műveiből összeállított Egyre rövidebb szavak című kötetet – tájékoztatott a Jelenkor Kiadó. Hozzátették, a Borbély születésének 60. évfordulója alkalmából megjelenő válogatáskötetből 10 ezer példány jelent meg, a könyvet a Libri-könyvesboltokban lehet elérni, a készlet erejéig. A szövegeket Schein Gábor válogatta. A közel 100 oldalnyi lírai és prózai szövegrészlet átfogó képet nyújt a szerző életművéről és kihívó és izgalmas bevezetést kínál a fiatal olvasóknak. 

A Jelenkor Kiadó 2021 februárjától gondozza Borbély életművét. Az azóta eltelt évek alatt megjelent a szerző két regénye, a Nincstelenek és a hagyatékából származó, befejezetlenül maradt Kafka fia, valamint három verseskötet, a posztumusz Bukolikatájban, a Halotti Pompa és A Testhez. Jövőre újabb könyvvel bővül az életműsorozat, februárban kerül a könyvesboltokba az Árnyképrajzoló és egyéb prózai írások.

Címkék:
könyv, diákigazolvány, libri, ingyen, kiadó, egyetemisták,