Újabb szintre lépett az árfigyelő rendszer: most aztán reszkethetnek a boltok + videó

Pénzcentrum2023. szeptember 13. 11:28

Sokan használják a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett online Árfigyelő rendszer bevásárlólistáját - közölte a hivatal. Most videóval mutatják be az új, bevásárló lista funkció működését és előnyeit. Az ingyenesen elérhető online Árfigyelőt már több mint 1,2 millió egyedi látogató kereste fel, és a látogatók egyre több időt töltenek el az oldalon.

A július elseje óta elérhető online Árfigyelő 62 termékcsoport több száz termékének napi árát mutatja meg, hat kiskereskedelmi lánc mintegy 1200 boltjában. A látogatók egyre többet, már átlagosan 4 perc 20 másodpercet töltenek el az oldalon, amely egyértelmű bizonyítéka annak, hogy használják is a rendszert a magyar fogyasztók, akik pénzt és időt spórolhatnak meg a vásárlásaik során.

Rigó Csaba Balázs, a nemzeti versenyhatóság elnöke augusztus 30-án a GVH Podcast csatornáján jelentette be, hogy az online Árfigyelőben már többfunkciós, szabadon összeállítható, megosztható bevásárlólista is segíti a vásárlókat abban, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat. A Gazdasági Versenyhivatal most egy videóban mutatja be az új bevásárlólista funkció használatát:

Az online Árfigyelő fejlesztése folyamatos, a felhasználói igényeknek megfelelően fejlesztik a megjelenítés, illetve a szolgálatás térképes funkcióját is. A jövőben lehetőség lesz például csak a környékbeli boltok termékeire szűrni, illetve a tervek között szerepel az Árfigyelő hivatalos mobilapplikációjának kifejlesztése is.

A funkcionális fejlesztésekkel párhuzamosan hamarosan tovább bővülhet a rendszerben szereplő termékek köre, illetve újabb kiskereskedők csatlakozhatnak az GVH által működtetett online Árfigyelőhöz.

Címkék:
vásárlás, élelmiszer, bolt, gvh, kiskereskedelem, lista, bevásárlás, boltok, üzlet, rendszer, árfigyelő rendszer,