Ide jár a magyar elit nyaralni: sokak szerint olcsóbb, mint Siófok vagy Balatonfüred

Pénzcentrum2023. augusztus 18. 19:01

Tihanyi Péter nemrég tért vissza mallorcai nyaralásából, a sztár pedig szomorúan tapasztalta, hogy a spanyol sziget olcsóbb, mint lemenni pár napra Siófokra vagy Balatonfüredre. A Reggeli műsorvezetője most az árakról vallott.

Tihanyi Péter, a Reggeli egyik műsorvezetője éppen Mallorcán nyaral, aminek kapcsán be is jelentkezett az RTL műsorába, hogy az ottani árakról beszéljen. A jelek szerint pedig korántsem olyan drága már a spanyol sziget, hogy egy magyar pénztárcáját nagyon megviselje.

A kérdés pedig adta magát: tényleg olcsóbb Mallorcán nyaralni, mint a Balatonon?

Siófoknál és Balatonfürednél biztosan olcsóbb

– mondta el a színész, hozzátéve, hogy a legfeltűnőbb számára az volt, hogy bár a tengerparton vannak, de nagy kiszerelésben árulják a tonhalat. Egy adag körülbelül 700 g, ami 4000 forintba kerül. Miközben itthon a 150 grammos termék kerül 2100 forintba.

Amin nagyon meglepődtem, az a selyemsonka. Otthon az 100 grammos kerül 500-600 forintba, míg itt a fél kiló 900 forint körül van

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

– hozott fel egy másik példát a sztár.

 

Címkék:
vásárlás, nyaralás, árak, nyaraló, sztár, magyar, elit,