Ledobta az Aldi a dinnyebombát: le fog esni az állad, mennyiért vehetsz egy kilót a nyári csemegéből

Pénzcentrum2023. augusztus 11. 11:01

A mai naptól országosan minden Aldiban egységesen 139 forint/kilogramm áron vihető a görögdinnye. Az árcsökkentésre az áruházlánc görögdinnye beszállítója tett javaslatot, a vásárlók így a terméket 10 forinttal olcsóbban vásárolhatják meg, mint 2022 augusztusában.

Az idén a vállalat már július elejétől kizárólag magyar görögdinnyét árult minden üzletében, az áruházlánc dinnyebeszállítói pedig folyamatosan kiváló minőségű magyar termékeket biztosítottak az ALDI vásárlói számára. A vállalat legnagyobb dinnyebeszállítója tovább csökkentette átadási árait, ezért az áruházlánc a tavaly augusztusinál is kedvezőbb, kilónként 139 forintos áron tudja kínálni a görögdinnyét.

Az ALDI, mint a közleményben írják, elkötelezett a magyar beszállítók iránt, és 2021 ősze óta csak magyar tartású, vágású és feldolgozású friss húst tart üzleteinek állandó kínálatában, továbbá 66 alapvető tejterméke és valamennyi tojásterméke is magyar termelőktől származik. A nyári szezonban a diszkontlánc zöldség-gyümölcs kínálatának mintegy 80%-a is magyar termelőktől érkezik, a vállalat idén július 3-ától csak magyar forrásból, hazai termesztőktől származó dinnyét vett át biatorbágyi raktárában, az ALDI polcain kétféle sárga- és kétféle görögdinnye található.

Az idei dinnyeszezonban megfelelőek voltak az időjárási körülmények, amelyek kiemelkedő termést biztosítottak számunkra, így még nagyobb mennyiséget tudunk alacsony áron az ALDI számára szállítani

– mondta Krecs Árpád dinnyetermelő.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A magyar családok támogatását az ALDI minden szezonban alacsony árakkal kívánja elősegíteni. Idén már öt alkalommal hajtottunk végre tartós árcsökkentést, most pedig az egyik legkedveltebb nyári gyümölcs árát tudtuk jelentősen mérsékelni

- mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Címkék:
vásárlás, aldi, gyümölcs, görögdinnye, magyar, vállalat, áruházlánc, július,