Kész, vége! Megszűnik jelenlegi formájában a Meki Big Mac burgere és a sajtburger is

Pénzcentrum2023. április 18. 08:59

Továbbfejleszti leghíresebb hamburgereit a McDonald's, így más lesz a Big Mac, a sajtburger és a dupla sajtburger receptúrája is. A magyar bevezetés elvileg csak jövőre várható, egyelőre pár étteremben tesztelik a dolgot.

Továbbfejleszti leghíresebb hamburgereit a McDonald's, hogy növelje azok eladásait. A 444 szerint puhább zsemlével és nyúlósabb sajttal fognak készülni majd a szendvicsek, és a titkos Big Mac szószból is többet fognak használni, a hagymát pedig közvetlenül a sütőlapon rakják a húspogácsákhoz. Ennek kapcsán Chad Schafer séf, a McDonald's amerikai részlegének igazgatója azt mondta, a változtatásoktól finomabbak lesznek a hamburgerek, mint eddig valaha voltak.

Az átalakítás az étteremlánc több nagy kedvencére is kiterjed, így a

  • a Big Macre,
  • a sajtburgerre,
  • a dupla sajtburgerre,
  • és a klasszikus hamburgerre is.

A fejlesztéseket már tesztelik nagyobb városok éttermeiben és amerikai McDonald's-okban is, teljes, így a magyar bevezetésük a következő évre várható. Mint a lap mejegyzi, a Meki az utóbbi években új szendvicsekkel való kísérletezés helyett tudatosan kezdett koncentrálni törzstermékeinek fejlesztésére, hogy egyszerűsítse konyhai dolgozóinak munkáját.

Címkék:
vásárlás, étterem, meki, gyorsétterem, hamburger, big mac, megszűnik, sajtburger, mcdonalds, mcdonalds magyarország,