Csúnya világ jön a magyar boltokban: visszatér a vasárnapi boltzár, erre kevesen készültek

Pénzcentrum2023. április 3. 17:04

Érdemes idén is időben előkészülni a húsvéti vendégvárásra, hiszen az élelmiszerüzletek az ünnepi hosszú hétvégén, azaz nagypénteken, húsvét vasárnap és húsvét hétfőn is egységesen zárva tartanak. Amennyiben mégis lemaradna bármi az ünnepi asztalról, április 8-án, szombaton még bepótolhatják azt, hiszen aznap a hétvégi nyitvatartás szerint lesznek nyitva a boltok.

A PENNY Magyarországon működő 228 egysége a négynapos húsvéti hosszú hétvégén – a vonatkozó jogszabályok betartása mellett – szombat kivételével zárva tart.

Éppen ezért arra bíztatja vásárlóit, hogy elkerülendő az ünnep előtt jellemző rohamot, már most érdemes megtervezni a bevásárlólistát és elkezdeni a tartós élelmiszerek beszerzését.

Közel 400 kiemelt termék árát csökkentettük tartósan az elmúlt hetekben, hogy ezzel is megkönnyítsük vásárlóink számára a húsvéti bevásárlást. A legnépszerűbb tejtermékek és húskészítmények mellett például a kávék és egyes minőségi borok ára is jelentősen csökkent

– hívja fel a figyelmet Kazatsay Eszter, a cég magyarországi kommunikációs vezetője.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Így alakul a PENNY üzleteinek nyitvatartása az ünnepi időszakban:

  • április 7-én, pénteken (nagypéntek) valamennyi bolt zárva tart
  • április 8-án, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek
  • április 9-én, vasárnap (húsvét) a boltok zárva tartanak
  • április 10-án, hétfőn (húsvét) a boltok zárva tartanak
  • április 11-től az üzletek a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva

Címkék:
húsvét, penny, vasárnap, zárva tartás, ünnep, április, ünnepek, penny market, üzletek,