Nagyot nézhet Csonka András a Lidl kasszáinál: a pici árak nagykövetének szegődött a színész

Pénzcentrum2023. február 23. 13:41

Csonka Pici idén is a PICI árakra esküszik. A színész-énekes idén is odafigyel a költéseire: megfontolja, hogy mit és milyen boltban vásárol meg. Megfontolt vásárlóként az ár-érték arányt és a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve választja ki a megvásárolt termékeket.

Csonka András a ’90-es évek egyik legnépszerűbb magyar sikersorozatában, a Família Kft.-ben Pici karakterének köszönhetően lett országosan ismert, és ez a becenév rajta is ragadt. A színész-énekes elmondta, hogy a Pici név azért is találó, mert Ő maga is odafigyel a költéseire a mindennapok során: lehetőség szerint igyekszik PICI árakon vásárolni - írja a Penny Market közleménye.

Minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat. Bár én nem nagy családnak vásárolok, csak magamnak, de így is próbálok ügyesen gazdálkodni, amelyben kifejezetten fontos szerepe van a PICI áraknak

– nyilatkozta Csonka András a PENNY PICI árak kampányának arca, aki az évek során egyre tudatosabb vásárló lett: fontos számára a jó ár-érték arány és nem vásárol feleslegesen.

A Pénzcentrum nemrégiben a Debreceni Egyetemmel közösen mérte fel, hogy a fogyasztók szerint 2023 elején melyik a legolcsóbb FMCG-hálózat Magyarországon. Nagymintás kérdőívünkön pedig a Csonka Picivel reklámkampányt indító PENNY is kiemelkedően jól szerepelt, de még ez is csak a második helyre volt elég.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Mint kiderült, olvasóink szerint a Lidl árai jelenleg a legkedvezőbbek, amit még viszonylag szorosan követ a PENNY, de már ezen két üzlet megítélsée között is jelentős a különbség. A többi üzletlánc  pedig jelentősen lemaradt a két éllovastól. Ha kíváncsi vagy a teljes rangsorra, olvasd el a kutatást részletesen feldolgozó cikkünket.

Címkék:
lidl, árak, penny, színész, legolcsóbb, énekes, érték, penny market,