Temérdek magyar választja ezt a palackos ásványvíz helyett: mire bazíroznak ennyien?

Pénzcentrum2023. január 26. 16:34

Továbbra is népszerűnek számítanak Magyarországon a szódagépek. Az egyik gyártó tavaly 22 százalékos növekedést ért el a hazai piacon.

A magyar piacon ezen a téren is növekedés volt megfigyelhető, ugyanis 2022-ben 40,54%-kal több szénsavasító palack fogyott, mint 2021-ben, tehát a covid évében - közölte friss közleményében a SodaStream.

Ha az elmúlt öt évet nézzük, akkor elmondható, hogy a magyarok 2022-ben az öt évvel ezelőtti mennyiséghez képest négyszer több SodaStream szénsavasító készüléket vásároltak

– hívta fel a figyelmet Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

Idehaza 2022-ben 21,05%-kal több italkoncentrátum fogyott, mint az azt megelőző évben

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- tette hozzá Széll-Szőke Krisztina.

Hol a legolcsóbb bevásárolni Magyarországon?

A Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös kutatást indít. A kutatás keretei között végső fogyasztókat kérdezünk meg, véleményük szerint mely élelmiszerlánc üzleteiben tudnak a legolcsóbban és mely lánc üzleteiben tudnak a legdrágábban bevásárolni. A kérdőív mindenki számára nyitott, bárki kitöltheti azt. Az űrlap kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe, mindössze egy lényegi kérdést tartalmaz a demográfiai jellegű kérdések mellett. Kérjük, töltsd ki a kérdéssorunkat!

Címkék:
vásárlás, magyarország, magyarok, pet-palack, palack, szódaszifon, környezettudatosság, környezettudatos vásárlás, felhasználók,