Drasztikus változás jön a csomagfeladásban: ez az újítás nagyon betehet a futárcégeknek

Pénzcentrum2022. december 2. 14:58

Nagy bejelentést tett a Vatera: csomagszállító partnerünk, az EASYBOX már lakossági ügyfeleknek is szállítja a csomagokat automatából automatába. A szolgáltató több mint 650 easybox csomagautomatával áll rendelkezésedre az ország egész területén a hét minden napján éjjel-nappal.

A Vaterafutáron keresztül a csomagot az ügyfelek a hozzájuk közel eső automatában tudják feladni ezentúl, így nem kell várniuk a futárra. Nem kell címkét sem nyomtatni, csak a feladáshoz szükséges kódot kell megadni az automatánál. A szállítás díját a feladáskor kell kiegyenlíteni az automatánál bankkártyával. Amint megérkezett a küldemény a célautomatába, automatikusan SMS-ben és e-mailben is elküldik a címzettnek az átvevő kódot, mellyel átveheti a küldeményét.

A Vatera közleménye szerint a csomagot utánvétkezeléssel is feladhatják az ügyfelek, ennek díja 27 900 forintig a megadott utánvét összegének 1%-a, 27900 forinttól egységesen 279 forint. Ráadásul nem csak Vaterán eladott termékekhez vehetik igénybe a szolgáltatást az ügyfelek, bármilyen csomagot fel lehet adni ilyen módon!

Az egész ország területére érvényes csomagküldési díjak a csomag mérete szerint változnak, illetve az alapján, hogy a Vaterán került-e eladásra a termék, vagy sem. Az árak 980 és 2250 forint között mozognak.

Címkék:
vásárlás, forint, vatera, csomagküldés, csomagautomata, csomag, csomagfeladás, csomagszállítás, ügyfelek, csomagok, csomagküldő cégek,