Visszahívja az ALDI ezt a gyorsfagyasztott terméket: nem javasolt enni belőle

Pénzcentrum2022. augusztus 26. 11:13

Visszahívja az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az általa forgalmazott "Golden Seafood Gyorsfagyasztott tengeri hekktörzs 900 g" nevű terméket. Az érintett termék minőségmegőrzési ideje 2023.07.09. A visszahívás oka "érzékszervi nem megfelelőség". A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el!

Az érintett termék bármelyik ALDI üzletbe visszavihető, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik. Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit.

"A Gyorsfagyasztott tengeri hekktörzs 900 g, 2023.07.09-i minőségmegőrzési idejű tételére az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a Hering-Trade Kft. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít" - írja honlapján a boltlánc.

Lehetséges érzékszervi nem megfelelőség miatt a termék fent nevezett tételének elfogyasztása nem javasolt. A termék minden magyarországi ALDI-üzletben elérhető volt. A termék értékesítését azonnal felfüggesztettük. Kérjük, a megvásárolt terméket hozza vissza bármely magyarországi üzletünkbe. A vételárat a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítjük

- írták. Kérdés esetén az ügyfélszolgálatot lehet hívni a +36 80 088 264 telefonszámon (H-P: 08:00-18:00, SZ: 08:00-15:30).

Címkék:
vásárlás, aldi, termékvisszahívás, termék, gyorsfagyasztott, hekk,