Így fognak rengeteget a szemfüles magyarok az iskolakezdésen: kihasználják az igazi akciókat

Pénzcentrum2022. augusztus 3. 18:31

Több áruházláncnál megkezdődtek a leárazások. A Tesco több mint 4 millió termékkel készül az első becsengetésre. Szintén széles tanszerválasztékot kínál az INTERSPAR hipermarketekben a szeptemberi tanévkezdésre a SPAR Magyarország, amely növekvő forgalomra számít idén. A vállalat a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen ebben az évben is megszervezi Adni Öröm! országos tanszergyűjtő akcióját: a felajánlásokkal nehéz sorsú családok iskolakezdését segítik.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a szeptember 1-i iskolai becsengetésig, amire a Tesco idén a normál készlet több mint kétszeresével készül. Ez összesen 4,1 millió darab tanszert jelent, beleértve a füzeteket, táskákat, tolltartókat és írószereket. A legnépszerűbbek között vannak a Marvel, a Disney, a Harry Potter és a Jurassic World hőseivel díszített termékek. Míg a felső tagozatos és középiskolás diákok kedvence a Tesco Fashion sajátmárkás termékvonal lehet ragyogó színeivel és dizájnelemeivel.

Az áruházlánc tapasztalatai szerint a legforgalmasabb időszak augusztus 20. után indul, de nem érdemes a vásárlást az utolsó hetekre hagyni, mert az áruházláncnál egész hónapban elérhetők kedvező ajánlatok, amelyeket a heti akciós újságokban, valamint az iskolaszezonos katalógusban is közzé tesz.

Nemcsak a Tesco, a SPAR is készül

Az INTERSPAR hipermarketek minden igényt kielégítő választékkal, több mint 1200 árucikkel várják a vásárlókat. A szupermarketekben a boltméret alapján csökkentett készlet érhető el, de többféle alapvető tanszert – írószereket, füzeteket, rajzlapokat és írólapokat, vízfestéket és temperát, mappát és tolltartót is lehet ezekben vásárolni. A SPAR online áruházában minden termékcsoportból lehet rendelni, míg a franchise hálózat jelentős részében az alapvető iskolaszerek egy része, illetve füzetek is kaphatóak.

Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a belépő árkategóriás választékunkra. Kiemelten figyelünk arra, hogy minden termékkategóriában legyen olyan cikkünk, amely a licenszes, dizájnos, márkás termékekhez képest töredékáron hozzáférhető azon vásárlóink számára, akik kedvező áron szeretnének a termékekhez hozzájutni. Tovább bővítettük az antibakteriális írószereket, illetve választékunkban hangsúlyozottan szerepel a balkezesek életét megkönnyítő termékpaletta. Ezen kívül igyekszünk a kuponakcióinkat is úgy időzíteni, hogy azok az iskolakezdési bevásárlás legforgalmasabb időszakára essenek

– ismertette Maczelka Márk az üzletlánc kommunikációs vezetője.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az elmúlt évben több mint 1500 iskolás tanévkezdését segítette a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a boltlánc iskolaszergyűjtő kezdeményezése. Az Adni Öröm! tanszergyűjtő akció során a vásárlók több mint 57 ezer tanszert adományoztak a nehéz sorsú családoknak 2021-ben. A karitatív szervezet és a vállalat idén is elindította országos tanszergyűjtő akcióját. A kampány ebben az évben 2022. július 20. - szeptember 4. között két lépcsőben zajlik az INTERSPAR áruházakban. A vásárlók a teljes időszak alatt segíthetik a kezdeményezést adománykártyák vásárlásával.

Augusztus 24-27. között pedig személyesen is kitelepülnek az üzletekbe a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei, hogy minél több tanszert gyűjtsenek a rászoruló gyerekek számára.

Felmérést készít a Pénzcentrum!

A nyári szünet közepén tartunk, sokan azonban már most készülnek az iskolakezdésre. Az elmúlt időszakban a pedagógushiány határozta meg az oktatásról szóló híreket, ami szintén aggodalommal töltheti el a szülőket. A Pénzcentrum kutatása alkalmat ad arra, hogy kiderüljön, hogyan készülnek a magyarok az iskolakezdésre, mennyit költenek rá, mit gondolnak az iskolai digitalizációról, mi a véleményük az oktatás és az iskolai étkeztetés minőségéről, hogy állnak a 9 órai iskolakezdés kérdéséhez.

Címkék:
vásárlás, Tesco, iskola, oktatás, tanév, spar, iskolakezdés, tanszer, tanévkezdés, interspar, suli, vásárlók, termékek, tanszerek, sulikezdés,