Filléres terméket hívott vissza a magyar bolthálózat: ne használd, ha ilyet vettél

Pénzcentrum2022. június 30. 18:29

Papírból készült szívószálat hívott vissza a forgalomból a Metro Kereskedelmi Kft. - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján csütörtökön közzétett felhívásban. A több színben kapható Metro Professional szívószálakat vegyület kioldódása miatt kell kivonni a forgalomból. A kínai gyártmányú, 100, 250 és 500 darabos csomagok tételszáma 2021/09/29 P0: 81-256.165.    

A vásárlóktól azt kérik, hogy ne használják a megvásárolt termékeket. A vételárat a forgalmazó visszafizeti.

"A visszahívás oka, hogy a rendszeres laborvizsgálat alkalmával a fent megjelölt termékek kioldódási vizsgálata nem-megfelelőséget mutatott. Felelős vállalkozóként, a hasonló incidens megelőzése érdekében, azonnal megtettük a szükséges intézkedéseket, tájékoztatjuk az érintett vásárlókat a visszavonásról és visszahívásról. Ez összhangban áll üzleti elvünkkel, miszerint az ügyfelek egészsége és elégedettsége az egyik legfontosabb szempont.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy ez megelőző intézkedés. Szeretnénk megkérni Önt arra, hogy amennyiben a fent említett terméket megvásárolta, ne használja, hanem hozza vissza a METRO Kereskedelmi Kft. áruházaiba. Kérjük továbbá, hogy tájékoztassa partnereit / vásárlóit a fentiekről, valamint vegye vissza a termékeket tőlük. A termék METRO-hoz történő visszaküldésével annak teljes vételárát visszatérítjük, kérjük, forduljon bármelyik üzletünk ügyfélszolgálatához 2022.08.01-ig" - írta honlapján az áruház.


   

Címkék:
vásárlás, nébih, termékvisszahívás, termék,