Tízezreket költenek az egészségükre a magyarok: hazánk első topmodellje is belép a vitaminpiacra

Pénzcentrum2022. április 13. 18:02

Egy tavalyi, felmérés eredményei szerint a koronavírus-járvány hatására egyre fontosabb az emberek számára az egészséges, vitamindús táplálkozás: a válaszadók több mint 70 százaléka szed vitaminokat, ásványi anyagokat is. Az étrend-kiegészítőket fejlesztő GAL-lal közösen Pataki Ági, hazánk első topmodellje is belép a piacra egy új termékcsaláddal, amelynek célja az egészség mellett a szépség támogatása.

Egy Közép-Kelet-Európa 14 országában működő webáruház tavalyi kutatása arra az eredményre jutott, hogy a koronavírus-járvány hatására egyre többek számára lett fontos az egészséges életmód.

A válaszadók jelentős része ugyanakkor nem tartja elegendőnek az egészséges, vitaminban gazdag élelmiszerek fogyasztását, több mint 70 százalékuk szed vitaminokat, ásványi anyagokat is.

Az egészséges életmódra, azaz vitaminokra és étrendkiegészítőkre, funkcionális élelmiszerekre és a sporttevékenységekre a legnagyobb része, 49 százaléka 10 és 30 ezer forintot költ havonta, 27 százalék pedig 5 és 10 ezer forint közötti összeget szán erre a célra.

Miután hatalmas a kereslet, a kínálat is folyamatosan bővül. Pataki Ági, hazánk első topmodellje is belép a piacra, a GAL-lal közösen fejlesztett, TITOK névre keresztelt termékcsaládjával. Szabó Gál Bence, a GAL alapító-vezető fejlesztője úgy fogalmazott, ha valami jó minőségben létezik már, de elérhetetlen áron, akkor erre a kihívásra kell tudi kell reagálni, így az új termékcsalád a szépségtámogató termékek közt a megközelítésében hiánypótló, mert az egészséget valóban szolgáló, gazdag tartalma mellett az árával sem rugaszkodik el a valóságtól.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A multivitamin összetételének kialakításakor a tápanyagdús élelmiszerekben rejlő, ideális vitamin-, ásványianyag- és nyomelemmennyiségeket és arányokat alkalmazták. Ahogyan az alapanyagok természetessége, fontos volt az is, hogy a termékek dobozai Magyarország első zöldnyomdájából érkezzenek, amelyet a karbonsemleges nyomtatás, az FSC-minősített papíralapanyag és a növényi olaj-bázisú festékanyag használata jellemeznek.

Címkék:
egészség, vitamin, egészséges életmód, étrendkiegészítő,