Itt a bejelentés: gyökeresen megváltozik az Aldi, Lidl, Auchan, Tesco üzletek nyitvatartása

Pénzcentrum2021. december 16. 10:46

Az ünnepek előtti napokon egyes áruházak, boltok a szokásosnál hosszabb nyitvatartással várják a vásárlókat, azonban december 24-én csak 12 óráig vásárolhatunk, utána ugyanis bezárnak a boltok, és nagyobb bevásárló központok, jelentette be az Országos Kereskedelmi Szövetség.

A legnagyobb üzletláncok az ünnepek alatt megváltozott időben dolgoznak, így például az Aldi, Auchan, Lidl, Penny Market, Tesco és Spar Magyarország üzletei

december 24-én 12 órakor zárnak be, eddig fogadják a vásárlókat.

A kereskedelmi törvény 14 óráig engedi az üzletek nyitvatartását ezen a napon, de az áruházi dolgozók pihenése, családi ünneplésük segítése érdekében döntöttek így az Országos Kereskedelmi Szövetség tagvállalkozásai.

Az üzletek kérik a vásárlók megértését és javasolják, tájékozódjanak előre a részletes, így a december 24-e előtti napok nyitvatartásáról is. Egyes iparcikk kereskedelmi áruházak december 24-én már nem nyitnak ki (például bútor, barkács áruházak közül), valamint kisebb iparcikk árus boltok sem dolgoznak ezen a napon.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Míg az ünnepek közeledtével egyes üzletek tovább is nyitva tarthatnak, addig az arany hétvégén több olyan üzlet is kinyit majd, amelyek vasárnap egyébként zárva tartanak.

Címkék:
Tesco, aldi, lidl, auchan, munkaidő, december, nyitvatartás, áruházak, üzletek, karácsonyi nyitvatartás,