Megjelent a Lidl, Tesco, Auchan ünnepi katalógusa: itt a karácsonyi terméklista

Pénzcentrum2021. november 13. 14:28

Minden évben feszült várakozás övezi a szupermarketek karácsonyi katalógusainak megjelenését. Sokan keresnek ugyanis olyan termékeket, amelyek csak az ünnepi szezonban elérhetőek, mint a babaházak, játékkonyhák, adventi naptárak, műfenyők, ágynemű garnitúrák, stb. Aki nem akarja a karácsonyi ajándékvásárlást az utolsó pillanatra hagyni, de szereti kihasználni az akciókat, annak is érdemes kivárni a kedvezményes időszakot, az újságok alapján pedig előre tervezni, mit és mennyiért vesz meg idén.

A Tesco és az Auchan után a Lidlben is elérhetővé vált a karácsonyi akciós újság. November 18-ától már megvásárolhatók olyan várva várt termékek, mint a fából készült játékbabaház vagy a játékfarm. 

Az Auchan akciós karácsonyi dekorkatalógusa már október 14-től élő akciókat is tartalmaz, a játékvásár katalógus pedig október 21-től december 1-ig érvényes, a Tesco ünnepi újsága pedig november 3-17. időszakban élő kedvezményeket tartalmaz. 

A Lidl jövő heti katalógusában pedig már megjelenik a karácsonyi divat: a nyári kollekció után (cipő, papucs, rövidnadrág) hétfőtől beszerezhető a boltlánc logójával ellátott karácsonyi pulcsi is:

Minden további akciós újság eléréséhez kattints IDE!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
vásárlás, karacsony, Tesco, akció, lidl, auchan, ünnep, akciós újság,