Elárulta RTL Klub Zoli gazdája: ezért nem fogy a magyar tej a boltokban

HelloVidék2021. július 22. 08:15

Hétfőn elstartolt a Házasodna a gazda 4. évada, a 26 éves Molnár Zoltán életre szóló kalandként éli meg a műsort. Zoli gazdával a HelloVidék készített interjút.

Hétfőn elstartolt a Házasodna a gazda 4. évada, amely révén mi is részesei lehetünk annak, ahogy a magyar vidék fiatal gazdái próbálják megtalálni az igaz szerelmet. Közben persze megismerhetjük életüket, mivel foglalkoznak, hogyan telnek a mezőgazdaságban dolgozó vidéki fiatalok mindennapjai.

A 26 éves Molnár Zoltán életre szóló kalandként éli meg a műsort, ami remélhetőleg elhozza számára a szerelmet is. Zoli gazda, azaz Molnár Zoltán a Kisalföldön, Kapuvárhoz közel, Vásárosfalun él. Többek között a tejpiacról is beszélt a HelloVidéknek:

Az emberek alapjáraton fogyasztanak tejet, mégsem fizetik meg a minőség árát. Szerintem ez egy kicsit annak is az eredménye, hogy túl sok a tejmentes tej. Rendes tejet ma már nem nagyon isznak az emberek. E miatt van, hogy a sima tej, ami a tehénből származik, ennyire értéken aluli. De ha kivonod belőle a laktózt, akkor már eladhatod csillagos áron

- mesélte.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A teljes interjút itt találod!

Címkék:
tej, gazdaság, műsor, rtl, gazda,