Terjeszkedik a hazai online termelői piac: már ennek a vidéknek az ízeit is betehetjük a kosárba

Pénzcentrum2021. június 21. 15:01

A vidéki ízeket a nyugat-magyarországi térség legkiválóbb termékeivel bővíti hazánk legdinamikusabban fejlődő online szupermarketje. Olyan különlegességeket találhatunk meg kínálatukban, mint a tökmagolaj, retekhajtás vagy az ínyenceknek kedvezve a bárányhús.

A Kifli.hu egyik fő alapértéke a minőségi hazai kínálat kialakítása és folyamatos fenntartása. Ennek a missziónak a részeként indult el a termelői piaca, mely most újabb régióval bővült. „Nagyon fontos számunkra, hogy a magyar termékeket és a magyar gazdákat támogassuk, és vásárlóinknak a lehető legjobb minőségű hazai árut tudjuk biztosítani. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat és a hazai manufaktúrák termékei a lehető legrövidebb idő alatt eljussanak vásárlóink asztalára” – mondta el Klekner Peter, a cég ügyvezetője.

Az online piactérben júniusban a nyugati régió különlegességei lesznek elérhetőek és hangsúlyosok. A korábbi hónapokban Magyarország déli részéről származó közel 100 különleges friss áruval és feldolgozott termékkel ismerkedhettek meg a vásárlók. Olyan termelőket ismerhetünk meg, mint a Kapos Ternero, ahol az évtizedes hagyományokat a legmodernebb minőségirányítási és termékbiztonsági rendszerekkel ötvözve nevelik a juhokat, bárányokat és dolgozzák fel a húsokat. Többek között olyan specialitásokra bukkanhatnak a weben, mint a Valentine's Mogyoróvaj, Balaton felvidéki sajtmanufaktúra különlegességei, vagy a Tebike kecskekrémsajtjai akárcsak a Tante Susi kézzel készült édességei.

Címkék:
vásárlás, magyar termék, bevásárlás, kifli.hu, hazai termék,