Itt a Wolt nagy dobása: egy órán belül kihozzák a megrendelt karácsonyi ajándékot

Pénzcentrum2020. december 21. 13:40

Elstartolt a Webshippy és a Wolt ételkiszállító közös projektje. A koprodukciónak köszönhetően a Webshippy nem kevesebbet vállal, mint hogy mostantól bármely webáruház rendeléseit akár 15 percen belül összekészíti és átadja a kiszállító partnernek, aki így Budapesten belül akár egy órán belül kézbesíti a küldeményt. Az együttműködésnek köszönhetően mostantól nem csak élelmiszereket, de akár karácsonyfaizzókat, vagy óvszert is rendelhetünk egy órán belüli kiszállítással.

A 2016-ban startupként induló Webshippy, Magyarország leginnovatívabb webshop logisztikai vállalataként, teljes körű fulfillment és dropshipping szolgáltatást nyújt az online kereskedelem résztvevőinek. A közel 1000 kereskedő termékeit a 7500 nm-es robotizált teljesítési központjában tárolja, ahonnan évi 3 millió terméket csomagolnak össze és adnak át a futárcégeknek, mostantól akár 15 percen belül. A hibamentes és automatizált rendeléskiszolgálást az a saját fejlesztésű logisztikai szoftver biztosítja, mely tavaly elnyerte az Informatikai Minisztérium által kiadott Innovációs különdíjat. Azzal, hogy a rendszerét integrálta a Wolt ételkiszállító szolgáltatás rendszerébe egy minden eddiginél gyorsabb kiszolgálást biztosíthat a webáruházak számára.

A két cég együttműködésével olyan márkák váltak elérhetővé a Wolt mobilapplikációban azonnali kiszállítással, mint a Butlers, a Nutriversum, az Ilcsi Natúrkozmetikumok, az Unilever termékei, de a Vágyaim.hu kínálatából akár óvszert és egyéb erotikus játékszereket is rendelhetünk. A Webshippy Now új, azonnali rendelésteljesítési szolgáltatása révén mostantól bármely webáruház dönthet úgy, hogy az aznapi kiszállítás versenyelőnyét élvezi.

A napon belüli kiszállítás a webshopoknak ma már nem vízió, hanem alanyi jog kellene, hogy legyen. Főleg egy ilyen kihívásokkal teli időszakban. Fel kell zárkóznunk Nyugat-Európa és Amerika mellé és be kell hoznunk a többéves lemaradásokat. A Webshippy folyamatos innovációival ebben támogatjuk a hazai online kereskedőket.

- mondta Perényi András, a Webshippy CEO-ja. A Webshippy mindazoknak nyújt szolgáltatásokat, akik az online értékesítési piac növekedésével szeretnének lépést tartani: induló és már működő webáruházak, gyártók és nagykereskedők, nagy látogatószámú online felületek és influencerek, vagy logisztikai kiszolgáló egységek. A rendszer bármeddig bővíthető, folyamatosan lépnek be a webshopok, így növelve saját teljesítményüket, megszabadulva a raktározás, csomagolás, kiszállítás gondjától.

A Wolt weboldalán, vagy mobilapplikációjában a hét minden napján 9-21 óra között adhatják le a vásárlók a rendeléseket. A Webshippy kifejezetten erre a célra létesített belvárosi raktárában történik a csomagok előkészítése, valamint a Wolt futároknak történő átadása.

Címkék:
vásárlás, házhozszállítás, onyf, kiszállítás, wolt, unilever magyarország, futárcégek, karácsonyi étel, logisztikai központ,