Érdekel a sportfogadás? Fontos változtatást élesítettek

Pénzcentrum2020. november 27. 17:30

Megújította online sportfogadási felületét az állami lottócég, már mobilon is működik. A cég bevételének majdnem a felét adja a digitális Tippmix.

Megújította a Tippmixpro nevű internetes sportfogadási platform dizájnját és szolgáltatásait, amellyel mobilbaráttá is vált a felület. Az állami cég sportfogadási oldala egyébként mesterségesen monopol helyzetben van, mivel az összes többi ilyen felület illegális, ezeket az adóhatóság le szokta kapcsolni. A Szerencsejátéknak ez a szolgáltatása adja egyébként a bevételének közel a felét, egészen pontosan 47,1 százalékot - derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükből.

A Tippmix digitalizált változatát 2013-ban indították el analóg elődjének két évtizedes múltjára építkezve. Mint írják, a mostani fejlesztés több hónapos munka eredménye. Hozzáteszik, hogy az online sportfogadás népszerűségét az új regisztrációk folyamatos gyarapodása mellett az is mutatja, hogy az elmúlt hetekben többször is megdőlt a termék abszolút árbevételi rekordja.

Címkék:
digitális, szerencsejáték, sportfogadás, sport, állam, online, fogadás, tippmix, tippmixpro,